Kamperen met tent, vouwwagen en caravan ...

In augustus 2013 kampeerden we voor de allereerste keer samen in het kleine koepeltentje van Martijn op camping Klein Strand in Jabbeke (B).


Op 11 augustus 2013 bestelden we op Internet bij Obelink in Winterswijk de Cabino bungalowtent waar we allebei in konden staan én opstaan.In augustus 2013 waren we op de mooie camping Du Mont des Bruyères bij Lille (F) met onze nieuwe bungalowtent en een kacheltje tegen de kou.


Gelukkig kon Jeanneke hem op 28 juli 2014 voor € 125 op Marktplaats verkopen aan een mevrouw uit Vlijmen die er direct op mee reis wilde gaan.


Op 27 april 2014 reed Jeanneke met zwager Frans naar Overberg om de Combi-Camp Easy op te halen die ze op Speurders hadden gevonden.Omdat de vouwwagen behoorlijk muf rook werd hij in Waalwijk met de geweldige hulp van Els & Frans helemaal schoongemaakt en opgeknapt.Bij campingwinkels door het hele land werden (elektrische) kampeerbenodigdheden aangeschaft met als hoogtepunt het oventje voor de pizza's.


In mei 2014 kampeerden we voor de eerste keer met de Combi-Camp vouwwagen op camping Poelhuis in Winterswijk om alles uit te proberen.


Eind mei 2014 waren we op camping De Hoge Waard aan de Maas in Andel en we bezochten de stad Woerkum (Woudrichem) van dokter Tinus.


Begin juni 2014 reden we naar Roompot Camping Dishoek waar we een prima plek hadden en met het nemen van één duin in de zee stonden.


In juni 2014 kampeerden we op camping Les Neuf Prés in Grand-Halleux (B) bij de Cascades de Coo ... maar het zwembad was nog niet open.


Eind juni 2014 hadden we de mooiste plek op panoramacamping Gulperberg in Gulpen waar we heerlijke forel aten en buiten konden zwemmen.


In juli 2014 waren we met Junior, Martijn, Dorien en de kinderen op Kompas Camping Nieuwpoort en we gingen weer naar Plopsaland De Panne.


Eind juli 2014 stonden we op Resort Marina Oolderhuuske bij Roermond op een plek pal aan de Maas met veel zon en de eerste echte BBQ.


Op 3 augustus 2014 gingen we de Kip Kompakt KK300 caravan ophalen in Borne (OV) bij Jeroen & Patrick die prima voor hem gezorgd hadden.


In augustus 2014 waren we voor het eerst met onze Kip op Duynparc Soest waar we in de stromende regen experimenteerden met de luifel.


Eind augustus 2014 stonden we op camping Enkhuizer Zand en bezochten het Zuiderzee Museum en fietsten in het prachtige stadje Enkhuizen.


In september 2014 gingen we kamperen op camping De Wildhoeve in Emst met Martha die onze vouwwagen Combi-Camp had overgenomen.


Dankzij het goede weer konden we eind september 2014 nog een paar dagen rustig kamperen op camping Landgoed Hommelheide in Susteren.


In februari 2015 vonden we op internet een zo goed als nieuwe voortent zodat we nu vroeger in het voorjaar en later in de herfst op stap kunnen.


In april 2015 gingen we de voortent uitproberen op SVR-minicamping 't Haventje in Bokhoven aan de Maas zonder er al echt zelf te overnachten.


In april 2015 gingen we op proef met de Kompakt die Kip club naar Vaassen voor de jaarvergadering en veel gezellige gezamenlijke activiteiten.


In mei 2015 kochten we van de opbrengst van de luifel een gedeeld matras zodat we een zitje kunnen maken zonder het hele bed op te breken.In mei/juni 2015 reden we vanaf Parijs langzaam over de  naar Lyon en daarna over de N6 door de wijngebieden terug naar het noorden.


In juni/juli 2015 vluchtten we voor de hittegolf naar camping Callassande in Callantsoog omdat het aan zee altijd wel een paar graden meevalt.


In juli 2015 kampeerden we met kinderen en kleinkinderen van Jeanneke op camping Het Dierenbos in Vinkel en Hugo sliep in het kleine tentje.


Begin augustus 2015 stonden we op camping De Lombarde aan de Belgische kust met Martijn, Dorien, Lynn, Noah en hun nieuwe caravan.


In augustus 2015 waren we bij Ton & Elly en kampeerden op camping Oriëntal in Berg en Terblijt voor het open zwembad en de mooie omgeving.


Eind september 2015 trotseerden we nattigheid, kou en modder voor het najaarsweekend met de Kip club op vakantiepark Delftse Hout in Delft.


In april 2016 gingen we met de Kip club naar Vaassen voor een gezellig weekend met uitleg over veilig rijden met de caravan door Theo Gerrits.


Eind april 2016 was camping Het Dierenbos in Vinkel onze tijdelijke woonplaats tijdens de schoonmaak en overdracht van Jeanneke's woning.


In mei 2016 zetten we de voortent op Marktplaats en gebruikten de opbrengst als aanbetaling op de mooie Kip 37 Special in Pannerden (GLD).


Eind mei 2016 haalden we de K37S op en kampeerden op camping De Wildhoeve in Emst met Martha die de KK300 had overgenomen.


Begin juni 2016 stonden we op Résidence de Leuvert in Cromvoirt als tijdelijke verblijfplaats voor de vaartocht over het nieuwe Maximakanaal.


Half juni 2016 verhuisden we naar De Hooghe Heide in Berlicum in afwachting van de overdracht van Jeanneke's appartement in Rosmalen.


Op 8 juli 2016 kocht Jeanneke twee matrassen zodat we voortaan om te slapen niets hoeven om te bouwen en dezelfde luxe hebben als thuis.


Begin juli 2016 kampeerden we een paar dagen met Martijn, Dorien, Lynn en Noah op het vakantiepark Klein Vink in Arcen (Limburg).


Eind juli 2016 stonden we weer op camping Het Dierenbos in Vinkel en vierden de verjaardag van Jeanneke junior met de hele familie.


Eind augustus 2016 gingen we kamperen op camping de Oude Molen in Groesbeek en we liepen de beroemde Zevenheuvelenweg twee keer.


In september 2016 stonden we op camping 't Mölke in Zuna voor Licht van Youp van 't Hek en Hugo lag vier dagen in het ziekenhuis in Almelo.


In april 2017 kampeerden we weer met de Kip club op camping De Helfterkamp in Vaassen voor de jaarvergadering en een gezellig weekend.


Eind mei 2017 stonden we met de Kip op 't Roompot Vakantiepark in Kijkduin met Hanneke, Paul en Marianne in een huisje en Roef te logeren.


In juni 2017 hadden we op camping IJsselstrand in Doesburg geen plek aan de IJssel maar wel een toevallige ontmoeting met Wiechert & Gerda.


Eind juni 2017 waren we op camping Ponderosa in Ulicoten bij Jac & Trees, de opening van de Baroniepoort en een uitvoering van Junior's koor.


In de loop der jaren is het aantal (elektrische) kampeerbenodigdheden weer aanzienlijk toegenomen met als hoogtepunt een echte stofzuiger.


Eind juli 2017 stonden we voor de vierde keer op camping Het Dierenbos in Vinkel voor de verjaardag van Jeanneke junior en het zwembad.


In augustus 2017 kampeerden we met de Kip op camping Duinhorst in Wassenaar en we waagden een gokje bij de paardenraces op Duindigt.


Half augustus 2017 gingen we naar camping De Kurenpolder in Hank en we verkenden de prachtige Biesbosch per fluisterboot en op de fiets.


In september 2017 trotseerden we weer nattigheid, kou en modder voor het najaarsweekend met de Kip club op camping De Krakeling in Zeist.


Eind september gaat onze Kip (zoals ieder jaar) naar stalling Floranda in Nieuwaal waar hij ook gedurende het hele seizoen regelmatig verblijft.


In april 2018 waren we weer op camping De Helfterkamp in Vaassen voor de vergadering en de viering van het 35-jarige bestaan van de club.


Na het grondig uitproberen van drie luifels konden we in juni 2018 in Medemblik gratis de vierde ophalen die was aangeboden bij de Kip-club.


Eind juni 2018 kampeerden we een week op Recreatiepark Cranendonck in Soerendonk om de nieuwe luifel op onze eigen Kip uit te proberen.


Begin juli 2018 stonden we op Camping De Paal in Bergeijk om met Jeanneke junior en de kinderen het begin van de zomervakantie te vieren.


Half september 2018 stonden we op camping Ginsterveld in Burgh-Haamstede in Zeeland omdat we ook wel eens privé-sanitair wilden proberen.


Eind september 2018 trotseerden we een paar dagen kou en wind tijdens het najaarsweekend met de Kip club op De Vier Bannen in Ouwerkerk.


Inmiddels had ook de TV zijn intrede in de Kip gedaan en was de Campigaz All in 1 grill Stove vervangen door de Grill-/bakplaat - Party Grill.


In april 2019 kampeerden we voor de vijfde keer met de Kip club op camping De Helfterkamp in Vaassen en het was er koud en het sneeuwde.


In april 2019 kampeerden we dichtbij Rosmalen op vakantiepark Latour in Oirschot en vierden Koningsdag met Martijn, Dorien en de kinderen.